Team Terrazzo logo uden bg

Team Terrazzo - Specialister i terrazzo opgaver

Terrazzo slibning

Terrazzo slibning på alle typer af terrazzo underlag og overflader. Indhent uforpligtende tilbud på hele Sjælland. 

Anmeldelser

Vi har 5,0 ud af 5,0 stjerner på Google

★★★★★

Baseret på + 11 anmeldelser

Tidløs elegance til dit hjem

Slibning af terrazzogulv - genskab dets flotte udseende

Er dit terrazzogulv ikke længere lige så flot som det var engang? Så er det tid til at lade Team Terrazzo bringe det tilbage til sin oprindelige glans med en terrazzogulv slibning. Med vores ekspertise inden for slibning af terrazzogulve, har vi hjulpet hundredevis af både private, erhvervskunder og boligforeninger med at genskabe deres gulve til perfektion

Vi bruger den nyeste teknologi med diamant slibning og polering af terrazzogulv, så du er sikret et holdbart og smukt resultat hver gang. Hos os får du ikke bare et professionelt udført arbejde, men også den bedste service – vi kommer til den aftalte tid, leverer høj kvalitet og har kun 5-stjernede anmeldelser fra vores glade kunder.

Med en gratis besigtigelse og skarpe priser er vi det oplagte valg, når dit terrazzo trænger til fornyelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig – så hvis du har behov for en slibning af dit terrazzogulv, så tøv ikke med at give os et kald.

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Få et uforpligtende tilbud

Slibning af terrazzogulve med øje for detaljen

Vi gør en stor indsats i vores arbejde med Terrazzogulve, når de skal slibes. Igennem mange år har vi hjulpet hundredevis af private og erhvervskunder. Når du skal bruge eksperter indenfor terrazzo slibning, så skal du vælge os hos Team Terrazzo. Vi sørger for en skarp pris, gratis besigtigelse af opgaven og vi er hurtige og effektive og kommer altid som aftalt.

Hos os kan du være sikker på, at have ro i maven fra start til slut. Vi sætter pris på alle vores kunder og håber at du vil give os chancen for, at bevise vores værd og skabe et flot resultat ved hjælp af det helt rigtige slibeudstyr.

Hvis du ikke har brug for slibning af dit terrazzogulv, men derimod reparation af terrazzo, så tilbyder vi også dette.

Stor erfaring

Terrazzo slibning siden 2018

Terrazzo slibning udføres med stor ekspertise og kan udføres både ved diamant slibning eller polering. Denne proces indebærer brug af en specialiseret maskine, der med diamanthoveder fjerner det øverste lag af gulvbelægningen, indtil et nyt og glat lag træder frem. Alternativt kan polering anvendes for at opnå en blank og jævn overflade.

Denne behandling kan gøre underværker for dit terrazzogulv, idet den fjerner ridser, misfarvninger og andre skader, der kan være opstået over tid.

Terrazzo er en gulvbelægning, der består af små sten og glasstykker, som er bundet sammen af cement eller resin. Det er kendt for sit unikke og holdbare udseende, men kan med tiden blive ridset og falme. Heldigvis kan terrazzo genskabes til sin tidligere skønhed gennem slibning eller polering, som bringer gulvet tilbage til sin oprindelige glans.

Hvad koster det

Slibning af terrazzogulv pris

Hvad koster det så at få slebet dit terrazzogulv? Prisen på slibning af terrazzogulv kan variere afhængigt af flere faktorer såsom størrelsen på gulvet og opgavens kompleksitet. Hos Team Terrazzo starter prisen for slibning af terrazzogulv fra 2.800 kr. pr. m², som er vores mindstepris. Herefter stiger prisen cirka med 1.000 kr. pr. ekstra m², hvilket sikrer en fair og gennemskuelig prisstruktur. Alle priser er ekskl. moms, og vi opfordrer altid til, at du kontakter os for en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud.

Det kan dog være svært at give en helt fast pris på forhånd, da hver opgave er unik. Gulvets tilstand, størrelse og eventuelle ønsker om efterbehandling eller reparation kan påvirke den endelige pris. Derfor tilbyder vi altid en gratis besigtigelse, hvor vi kommer ud og vurderer dit gulv. Efter besigtigelsen vil du modtage et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov.

Hos Team Terrazzo rådgiver vi dig hele vejen, så du får den bedste løsning til dit terrazzogulv, uden skjulte omkostninger. Vi sikrer dig et smukt og holdbart resultat, som du kan nyde i mange år fremover.

vælg team terrazzo

Hvorfor vælge Team Terrazzo til slibning af dit terrazzogulv?

Når du vælger Team Terrazzo, får du ikke bare slebet dit terrazzogulv – du får også en samarbejdspartner, der går op i hver eneste detalje. Vi har siden 2018 hjulpet hundredvis af private og erhverv med at genskabe deres terrazzogulvs oprindelige skønhed ved hjælp af diamant slibning og polering. Vi er eksperter i faget og bruger kun godkendte materialer og det nyeste udstyr, hvilket sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Men det er ikke kun vores faglige kunnen, der gør os til det bedste valg. Vi sætter en ære i at give dig en fantastisk kundeoplevelse, fra første kontakt til den sidste polering. Med 5/5 stjernede anmeldelser på Google, er vi stolte af at levere kvalitet hver gang. Og så gør vi det til en overkommelig pris med gratis besigtigelse, skarp pris og hurtig service. Kort sagt, gør vi det let for dig at få et flot og slidstærkt gulv – uden at du skal bekymre dig om noget.

Uanset om du skal have lavet terrazzo slibning i din bolig, virksomhed eller for din boligforening, så kan vi hjælpe dig med en løsning, der er skræddersyet til dine behov. Hos Team Terrazzo sørger vi for, at hele processen er nem og overskuelig, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig, mens vi klarer resten.

Ekspertise og udstyr

Terrazzo slibning kræver ekspertise og udstyr

Terrazzo slibning kræver ekspertise og specialudstyr, så det er vigtigt at vælge en erfaren fagmand til at udføre opgaven. En professionel gulvmand vil kunne vurdere tilstanden af dit terrazzo gulv og bestemme den bedste slibningsmetode for at opnå det ønskede resultat. 

De vil også have adgang til de nødvendige maskiner og diamanthoveder til at udføre arbejdet på en effektiv og sikker måde.

Når slibningen er afsluttet, vil vi anbefale at behandle gulvet med en mat polish. Dette vil ikke kun beskytte dit gulv mod yderligere skader, men også øge hårdheden, holdbarheden og gøre gulvet slidstærkt.

Så hvis du vil genoplive dit terrazzogulv og gøre det til en funktionel og smuk del af dit hjem eller virksomhed, bør du overveje at få det slebet af en professionel.

Med den rette ekspertise og udstyr kan du få dit gulv til at se ud som nyt.

Vi bruger kun godkendte materialer og arbejder med det bedste på markedet, som sikrer dig maksimal kvalitet og minimal vedligeholdelse. 

På den måde mener vi, at vi har fundet opskriften på glade kunder og høj kvalitet.

bedste metode

Hvad er de bedste efterbehandlingsmetoder efter slibning af terrazzogulv?

Vores anbefaling til efterbehandling af terrazzogulve er en mat metalliseret polish behandling. Denne behandling beskytter overfladen effektivt efter slibning af terrazzogulv. Alternativt kan man anvende sæbespåner eller brun sæbe til vedligeholdelse af gulvet. Disse produkter er ligeledes velegnede til efterfølgende pleje. 

Vi lægger særlig vægt på at udføre en omhyggelig slibning af dit terrazzogulv og kvaliteten af de behandlingsprodukter, vi anvender til rengøring og behandling af gulvet. Derfor samarbejder vi med Cleanstep, en førende grossist inden for branchen, for at sikre, at kun førsteklasses produkter anvendes til vores terrazzogulve. Dette garanterer ikke kun et smukt og holdbart resultat, men også langvarig beskyttelse mod slid og pletter.

Hos Team Terrazzo er vi dedikerede til at levere ekspertise og kvalitetshåndværk for at opfylde dine terrazzo-behov. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.