Terrazzo støbning

Specialister i terrazzo støbning til både erhverv og private kunder i hele Danmark

terrazzo støbning-støbning af terrazzo-terrazzogulv støbning-støbning terrazzogulv

Støbning af terrazzogulv

Før støbning af terrazzogulv kan begynde, skal der være en solid bund at arbejde med. Det betyder at betonunderlaget skal være glat og jævnt. Hos Team Terrazzo sikrer vi os altid, at forarbejdet er 100% efter bogen og garanterer dig et fantastisk resultat, som du ikke vil fortryde.

Hvis der er ujævnheder eller revner i betonen, skal de repareres og fyldes ud, før støbning af terrazzogulvet kan begynde. Terrazzogulve er en populær type gulvbelægning, der især er kendt for sin holdbarhed og som man ofte støder på i boligforeninger og det er især populært til trappeopgange.

Hvad er terrazzo støbning?

Terrazzo støbning består af små chips af marmor, granit eller andre naturlige materialer, der er indlejret i cement. Når det er blevet slebet, skaber det en smuk, holdbar og glat overflade. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit kommende terrazzo projekt. Du kan også følge med på Facebook hvor vi opdaterer vores følgere dagligt.

Terrazzo støbning kræver ekspertise

Støbning af terrazzo gulv er en proces, der kræver præcision og ekspertise, men resultatet kan være helt fantastisk.

Efter at have forberedt underlaget, kan støbningen begynde. Terrazzo blandingen spredes jævnt over hele gulvet og komprimeres derefter for at sikre, at materialet fylder alle huller og ujævnheder inden støbningen påbegyndes.

Det er en svær opgave, at blive dygtig til at støbe terrazzogulve. Mange vælger at benytte en professionel samarbejdspartner, hvilket vi også anbefaler. Det kræver hårdt arbejde og man skal være forsigtig med ikke, at skade terrazzo støbningen, da det ellers kan blive en dyr affære.

Hvad koster terrazzo støbning?

Prisen på støbning af terrazzogulv afhænger af flere faktorer, som fx. antal af kvadratmeter, gulvvarme, størrelse og dybde på eventuelle ridser og meget mere.

terrazzo støbning-støbning af terrazzo-terrazzogulv støbning-støbning terrazzogulv
terrazzo støbning-støbning af terrazzo-terrazzogulv støbning-støbning terrazzogulv

Sådan foregår støbning af terrazzogulve

Efter at terrazzo blandingen er blevet jævnt fordelt, skal den hærde i mindst 24 timer. Når terrazzo gulvet er hærdet, begynder poleringsprocessen. Det er en omhyggelig proces, der kræver, at overfladen poleres gradvist med stadig finere slibepapir og poleringspasta. Når poleringen er færdig, skal overfladen forsegles for at beskytte den mod pletter og skader.

Støbning af terrazzogulve i flere farver

Støbning af terrazzo gulv er en tidskrævende proces, men resultatet bliver fantastisk. Terrazzogulve kan støbes til enhver stil og farve.

Terrazzogulvet kan bruges i både erhvervslokaler- og private rum. Hvis du overvejer at få støbt et terrazzogulv i dit hjem eller virksomhed, så vil vi meget gerne være din samarbejdspartner og sikre os, at du får et fantastisk resultat og en skarp pris.

Referencer
Få et uforpligtende tilbud på dit projekt