Team Terrazzo logo uden bg

Team Terrazzo - Specialister i terrazzo opgaver

Terrazzo fliser

Terrazzo fliser på alle typer af terrazzo underlag og overflader. Indhent uforpligtende tilbud på hele Sjælland. 

Anmeldelser

Vi har 5,0 ud af 5,0 stjerner på Google

★★★★★

Baseret på + 11 anmeldelser

Flere års erfaring med terrazzofliser

Terrazzo fliser til alle rum i boligen

Terrazzofliser er blevet utroligt populære i danske hjem på grund af deres smukke udseende, slidstyrke og alsidighed. De kan bruges i næsten alle rum, fra badeværelser til køkkener og opholdsstuer, og tilbyder en tidløs æstetik, der passer til enhver stil. 

Hos Team Terrazzo er vi specialister i terrazzo og stolte af vores førende position inden for montering af terrazzofliser.

Med flere års erfaring i terrazzo branchen og et samarbejde med de bedste grossister, sikrer vi, at vores kunder får den højeste kvalitet og ekspertise indenfor terrazzofliser.

Vores team af erfarne håndværkere er dedikeret til at levere førsteklasses service og resultat, der lever op til de højeste standarder indenfor terrazzo opgaver. Vi er kendt for vores præcision og sans for detaljer, hvilket gør os til den foretrukne montør af terrazzofliser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller ring på 23 23 29 95.

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Terrazzo fliser

Smukke og holdbare fliseløsninger til dit hjem

Terrazzofliser er fremstillet af en blanding af natursten, såsom marmor, granit og andre sten, bundet sammen med cement eller epoxy. Terrazzofliser er en meget holdbar løsning, som vi anbefaler til kunder der ønsker et langtidsholdbart gulv, som kræver minimalt vedligeholde i forhold til regnøring. 

Vi kender opskriften på de bedste terrazofliser

Denne blanding skaber en kompakt og slidstærk flise, der både er smuk og praktisk. Fliserne produceres i vakuumkamre for at fjerne luftlommer og restfugt, hvilket gør dem stærkere og mere holdbare.

Denne produktionsmetode sikrer også en jævn og ensartet overflade, som er nem at vedligeholde.

Terrazzo fliser

Installation af terrazzofliser

Hos Team Terrazzo er vi specialister i installation af terrazzofliser. Vores erfarne håndværkere sikrer, at dine fliser installeres korrekt og med præcision, så du får et holdbart og smukt resultat. 

Vi tilbyder også rådgivning om valg af fliser, så du kan finde den perfekte løsning til dit hjem. Vi sørger for, at installationen udføres hurtigt og effektivt, så du kan nyde dit nye gulv uden unødig ventetid.

Hos Team Terrazzo er vi specialister i terrazzo og stolte af vores førende position inden for montering af terrazzofliser.

Badeværelset er et af de mest populære steder at bruge terrazzofliser. Deres modstandsdygtighed over for vand og slid gør dem perfekte til dette rum. For at bevare flisernes udseende anbefales det at anvende særlige plejeprodukter til natursten, som beskytter mod kalkaflejringer og snavs. Terrazzofliser tåler både gulvvarme og megen trafik, hvilket gør dem ideelle til badeværelsesgulve. 

Derudover kan de også bruges på vægge og som bordplader for at skabe et sammenhængende og stilfuldt look.

For at sikre at dine terrazzofliser forbliver smukke i mange år, anbefaler vi regelmæssig pleje. Brug en mild stensæbe til daglig rengøring og en vaselineolie for at tilføre glans og skabe en beskyttende overflade. 

Det er også en god idé at imprægnere fliserne efter installation for at beskytte dem mod pletter og snavs. Ved grundigere rengøring bør du bruge en syrefri rens, og for at bevare flisernes farve og glans kan du jævnligt anvende en speciel plejeolie eller sæbespåner.

For dem, der ønsker det smukke udseende af terrazzo uden behovet for regelmæssig vedligeholdelse, tilbyder vi også montering af keramiske terrazzofliser. 

Disse fliser er fremstillet af porcelæn med et trykt terrazzo-mønster, hvilket gør dem vedligeholdelsesfrie og i stand til at tåle alle former for rengøringsmidler. Keramiske terrazzofliser er også modstandsdygtige over for pletter og ridser, hvilket gør dem til et praktisk valg for travle husstande.

Terrazzo fliser

Fordele ved terrazzofliser: Se de 3 punkter

Lang Holdbarhed: Terrazzofliser er kendt for deres holdbarhed og kan modstå både høj trafik og gulvvarme. Dette gør dem ideelle til områder som badeværelser og køkkener, hvor slidstyrke er afgørende. 

Æstetisk Appel: Med et stort udvalg af farver og mønstre kan terrazzofliser tilpasses enhver indretningsstil. Fra neutrale nuancer til dristige og iøjnefaldende farver, der er noget for enhver smag. Flisernes unikke mønstre skabes af de forskellige typer og størrelser af natursten, der indgår i blandingen, hvilket giver hver flise sit eget unikke udseende.

Nem Vedligeholdelse: Terrazzofliser kræver minimal vedligeholdelse. De kan rengøres med milde rengøringsmidler, og ved korrekt pleje kan de bevare deres skønhed i mange år. Det er dog vigtigt at undgå syreholdige rengøringsmidler, som kan beskadige flisernes overflade.

Er du klar til at tilføje terrazzofliser til dit hjem? Kontakt Team Terrazzo i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning, uanset om du er interesseret i ægte terrazzofliser eller keramiske alternativer. 

Ved at vælge Team Terrazzo får du ikke kun smukke og holdbare gulvløsninger, men også den ekspertise og service, der følger med flere års erfaring inden for terrazzo. Lad os hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både funktionelt og tiltalende. Vi ser frem til at gøre dine flisedrømme til virkelighed med vores kvalitetsprodukter og professionelle installation.

Vores team står klar til at rådgive dig om de bedste valg for dit projekt og sikre, at du får det perfekte resultat.

Ved at vælge Team Terrazzo får du ikke kun smukke og holdbare gulvløsninger, men også den ekspertise og service, der følger med flere års erfaring inden for terrazzo. 

Lad os hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både funktionelt og tiltalende. Vi ser frem til at gøre dine flisedrømme til virkelighed med vores kvalitetsprodukter og professionelle installation.

Team Terrazzo

Ofte stillede spørgsmål

Terrazzofliser er fremstillet af en blanding af natursten, såsom marmor, granit og andre sten, som bindes sammen med cement eller epoxy. Denne blanding skaber en kompakt og slidstærk flise, der er både smuk og praktisk. 

Terrazzofliser er alsidige og kan bruges i næsten alle rum i dit hjem. De er ideelle til badeværelser og køkkener på grund af deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for vand og slid. De kan også bruges i opholdsrum, gange og endda udendørs, hvis de er tilstrækkeligt tykke. 

For at vedligeholde terrazzofliser bør du bruge milde rengøringsmidler specielt designet til natursten. Undgå syreholdige rengøringsmidler, da de kan beskadige flisernes overflade. Til daglig rengøring anbefales en mild stensæbe, og for ekstra pleje kan du anvende vaselineolie for at tilføre glans og beskytte overfladen. 

Ja, terrazzofliser er meget slidstærke og modstandsdygtige over for ridser og pletter. Det er dog vigtigt at imprægnere fliserne efter installation for at give ekstra beskyttelse mod pletter. Keramiske terrazzofliser er særligt modstandsdygtige over for ridser og kræver minimal vedligeholdelse. 

Ja, terrazzofliser er velegnede til brug med gulvvarme. Deres kompakte struktur og varmeledningsevne gør dem ideelle til at sprede varmen jævnt over gulvets overflade, hvilket skaber en behagelig og varm overflade i dit hjem. 

Terrazzofliser installeres på samme måde som andre fliser. De lægges på et jævnt, tørt og renset underlag med fliseklæb og fuges derefter. Hos Team Terrazzo tilbyder vi professionel installation for at sikre, at dine fliser lægges korrekt og med præcision. 

Ved at vælge montering af terrazzofliser fra Team Terrazzo får du ikke kun smukke og holdbare fliseløsninger, men også den ekspertise og service, der følger med årtiers erfaring inden for terrazzo. Vi tilbyder professionel installation, rådgivning om valg af fliser og plejeprodukter, så du får det bedste resultat i dit hjem. 

Ægte terrazzofliser er lavet af en blanding af natursten og cement eller epoxy, hvilket giver dem et unikt og autentisk udseende. Keramiske terrazzofliser er fremstillet af porcelæn med et trykt terrazzo-mønster, hvilket gør dem vedligeholdelsesfrie og i stand til at tåle alle former for rengøringsmidler.