Team Terrazzo logo uden bg

Team Terrazzo - Specialister i terrazzo opgaver

Udskiftning af måtterammer

Mange års erfaring med udskiftning af måtterammer i alle størrelser for private og erhvervskunder på Sjælland. 

Anmeldelser

Vi har 5,0 ud af 5,0 stjerner på Google

★★★★★

Baseret på + 11 anmeldelser

Tidløs elegance til dit hjem

Udskiftning af måtterammer i alle størrelser

Hvis du ejer en måtte, har du måske oplevet, at rammen omkring måtten begynder at falde fra hinanden. Dette kan skyldes slid og ælde eller simpelthen fordi rammen ikke er robust nok til at modstå den daglige brug. 

Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at udskifte rammen for at forlænge måttens levetid og opretholde dens funktionalitet og udseende.

Udskiftning af måtterammer kan være en nem og overkommelig proces, som du selv kan udføre. Først og fremmest skal du fjerne den gamle ramme omkring måtten.

Dette kan gøres ved hjælp af en skruetrækker eller en tang, afhængigt af den type ramme, der er på måtten. Når den gamle ramme er fjernet, bør du rengøre og tørre måtten for at forberede den til den nye ramme.

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig med kompetent rådgivning. 

Team Terrazzo er din seriøse samarbejdspartner indenfor terrazzo opgaver. Med erfaring langt tilbage og utallige projekter færdiggjort kan vi nu garantere dig at være tilfreds med vores arbejde hver gang.

Vi bruger kun godkendte materialer og arbejder med det bedste på markedet, som sikrer dig maksimal kvalitet og minimal vedligeholdelse. På den måde mener vi, at vi har fundet opskriften på glade kunder og høj kvalitet. Vores materialer består af en helt unik blanding, som vi har testet igennem årene, for at opnå det bedst mulige resultat.

Ekspertise og udstyr

Udskiftning af måtterammer i alle størrelser

Næste trin er at vælge en ny ramme. Der er forskellige typer af måtterammer at vælge imellem, herunder træ-, metal- og plastikrammer. Det er vigtigt at vælge en ramme, der passer til måttens størrelse og form samt dens funktionelle krav. For eksempel kan en tung trafikeret indgang kræve en mere robust ramme end en mindre måtte i en privat indgang. 

Når du har valgt den nye ramme, kan du fastgøre den til måtten ved hjælp af skruer eller klips. Det er vigtigt at sørge for, at rammen er fastgjort jævnt og sikkert for at undgå, at måtten krøller eller falder ud.

Til sidst kan du placere den opdaterede måtte i sin oprindelige placering og nyde dens opdaterede udseende og forbedrede funktionalitet.